PVC
ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ
ΛΙΝΑΤΣΕΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΑ
PVC
ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ
ΛΙΝΑΤΣΕΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΑ
μαζί μας και ενημερωθείτε για τις καθημερινές οικονομικές προσφορές μας!
Επικοινωνήστε
Βασικά χαρακτηριστικά τους είναι:

  • 'Αριστη Ποιότητα
  • Ασυναγώνιστες Τιμές
  • Μεγάλη Παρακαταθήκη


Για να ενημερωθείτε πατήστε παραπάνω...
Τα Πλαστικά Multiplast είναι 100% αδιάβροχα, πωλούνται αποκλειστικά από την εταιρεία μας και είναι κορυφαίας ποιότητας. Διατίθενται σε 18 Στάνταρ χρωματισμούς σε ρολά - τόπια. Μπορούν να παραχθούν επίσης σε οποιαδήποτε απόχρωση της αρεσκείας σας, με ελάχιστη παραγγελία 1.000m ανά χρώμα. Χρησιμοποιούνται άριστα  για κάθε χρήση π.χ κατασκευές μουσαμάδων σε φορτηγά, τεντών, καποτινών, υπαίθριες κατασκευές, καλύμματα για τέντες κ.α. Καλύπτουν και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες της πελατείας μας γιατί είναι υλικά εξαιρετικής αντοχής, με 5ετή εγγύηση. Επίσης επιδέχονται διαφημιστικές ψηφιακές εκτυπώσεις.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...
Οι Ζελατίνες Multiplast είναι 100% αδιάβροχες, τριών (3) χρωματισμών συν άχρωμη, άριστης ποιότητας και διαφάνειας, (Super Clear Crystal) πιστοποιημένες με:
  • Τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN 71 & DINP (Χαμηλά Τοξικά - Χαμηλά Βαρέα Μέταλλα κλπ) φιλική προς το περιβάλλον και τον χρήστη.
  • UV PHR  προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία με διάρκεια στο χρόνο ώστε να μην κιτρινίζουν - θαμπώνουν. Ως επακόλουθο αυτής της ιδιότητας ο καταναλωτής προστατεύεται κι αυτός από την υπεριώδη ακτινοβολία.
  • Προδιαγραφές PHR μαλθακότητας για να μην τσαλακώνουν και να επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση.
  • Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις και πάχη σε ρολά - τόπια συσκευασμένες μέσα σε σκληρά χάρτινα κουτιά με εσωτερική επιπρόσθετη επένδυση για ασφάλεια ή κατασκευασμένες σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
  • Οι Ζελατίνες Multiplast είναι άριστης ποιότητας κατασκευασμένες με ειδική - μοναδική συνταγή σύστασης (μαλθακότητα, αντιτσαλακωτικό, αντιθαμπωτικό PHR, διαπερατότητα στην ηλιακή ακτινοβολία, χαμηλά βαρέα μέταλλα, special treatments και πολλά άλλα) που τις καθιστά μοναδικές παγκόσμια και κορυφαίες σε προδιαγραφές.
Οι Λινάτσες είναι αδιάβροχες 100% και διατίθενται σε ποικιλία 8 χρωματισμών. Μπορούν να παραχθούν επίσης σε οποιαδήποτε απόχρωση της αρεσκείας σας, με ελάχιστη παραγγελία 1.000m ανά χρώμα.
Ορισμένα από τα Εξαρτήματα Μουσαμάδων ακροδέκτες, μπρούτζινες καψούλες, περτσίνια, τρούκ, χαλκάδες, κλείστρα, ροδάκια - ράουλα, λάστιχα κουρτίνας, Πι TIR, γάντζοι - λαμάκια TIR. Επίσης διαθέτουμε πάσης φύσεως εργαλεία κατασκευής και συγκόλλησης, όπως συγκολλητικά μηχανάκια, μπουντουζιέρες, σγρόβιες κλπ.
Επικοινωνία
Αρχική

English
Ελληνικά
Εξυπηρέτηση πελατών : +30 2310 683911
ΤΕΝΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΕ ΟΛΗ
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Διάτρητα υφάσματα από νήμα πολυαιθυλενίου με επικάλυψη PVC, ειδικά κατασκευασμένα για καρέκλες (θαλάσσης και σκηνοθέτη) καθώς και ξαπλώστρες εξωτερικών χώρων. Η ειδική τους κατασκευή τα καθιστά εξαιρετικά γερά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Παράγονται σε διάφορα χρώματα και σχέδια (μονόχρωμα - ριγέ) έτσι ώστε να ταιριάζουν με τον εκάστοτε περιβάλλοντα χώρο και να προσδίδουν σε αυτόν μια διακριτική ομορφιά.
ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ
ΤΩΡΑ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ SUPER CLEAR CRYSTAL CLEAN ΣΕ ΠΛΑΤΟΣ 2,00m
Πλαστικά Multiplast: Από τα Καλύτερα Παγκοσμίως! Ευχαριστούμε τους Πελάτες Μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. 5 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ!
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΕΝΤΩΝ
Καλώς ορίσατε ΤΕΝΤΕΣ TENTES tentes Τέντες τέντες
Multiplast  ΑΦΟΙ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΑΒΕΕ
Multiplast

Ardivadi

Χονδρική πώληση υλικών για ψηφιακή εκτύπωση
Digital Printings

Βρείτε μας

Χονδρική - Λιανική πώληση τέντας, μουσαμά, ψηφιακής εκτυπώσης
Τέντες
Καθημερινές Οικονομικές Προσφορές...
Προσφορές
Τα σημεία εξυπηρέτησης της Multiplast Αφοι Γ. Δημητριάδη ΑΒΕΕ
Deltahup
copyright © 2009 Αφοί Γ. Δημητριάδη ΑΒΕΕ
Πλέγματα Σκίασης 'Ακαυστα υψηλής αντοχής, με συντελεστή σκίασης μέχρι και 96% και συντελεστή UVA 94%. Κατασκευάζονται με ειδική πλέξη και ειδική επεξεργασία πυκνότητας. Πληρούν πολύ αυστηρές προδιαγραφές πυροπροστασίας και παρέχουν προστασία από αέρα, ήλιο, χαλάζι και υπεριώδη ακτινοβολία. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε έντονα καιρικά φαινόμενα. Διατίθενται σε 4 διαφορετικά χρώματα (Πράσινο, Μπλε, Γκρι / Ασημί, Μπεζ).